Refac recreatietechniek

Goede en betrouwbare (Nuts)voorzieningen; de basis van iedere camping.

Refac Recreatietechniek al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in realisatie van basisvoorzieningen voor de recreatie. Klein begonnen en nooit veel groter gegroeid.

Creatieve ideeën van de opdrachtgevers in combinatie met de deskundigheid en ervaring van Refac vormen de basis van een interessant leveringpakket. De meeste producten zijn het resultaat van eigen ontwikkeling op basis van Inzicht en ervaring van klanten.

Het maken van een plan is de eerste stap in het realiseren van een project. Kennis van zaken en jarenlange ervaring staan bij Refac Recreatietechniek garant voor het maken van een creatief ontwerp.

Refac Recreatietechniek is in staat complete projecten te realiseren en ‘turnkey’ op te leveren. Gecombineerde uitvoering komt echter vaker voor. Eigen uitvoering door de opdrachtgever in combinatie met de deskundigheid van Refac is de ideale mix tussen voordeel en kwaliteit.

Wil een opdrachtgever de gehele aanleg zelf uitvoeren, dan biedt de webwinkel van Refac Recreatietechniek een uitgekiend pakket aan goede en interessant geprijsde producten.

Webwinkel;
Producten &
componenten

Saintaire tegel
Tapzuil
Veldkasten

Terreininrichting & Infrastructuur

Slagbomen & Toegangcontrole

Drinkwater
voorzieningen